decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Lange rokken

Hoewel een bepaalde blik is altijd een rage omdat het een seizoen handtekening, de lange split rok is een klassiek juweeltje dat elegant, ingetogen glamour typeert. Meestal gedragen door vrouwen in hun late jaren ’20 en ’30, zijn lange rokken over het algemeen de voorkeur van vertrouweling, verfijnde vrouwen die een leven goed geleefd kan bogen.

Bladeren door elke herfst-winter fashion glossy, en er is lang, slank en, indien iemands cijfer is zandloper gepersonifieerd, split aan de dij. Vergeet de flirterige vloer-skimming rokken van weleer. Deze nieuwe look lange rokken, snijden om midthigh en snaking sinuously aan de enkels in comfortabele elastische stoffen, zijn een echte klasse handelen. De moeilijkheid met deze chique look ligt in het succesvol samenstellen van dit alles. Als u wilt lange, smalle rokken dragen, de jas heeft om gewoon de juiste verhouding te zijn en je moet het team met hoge hakken, of kijk gewoon niet werken.

a-17-600x960

Volledige boer rokken, aan de andere kant, vleien de meeste lichaam types, maar in het bijzonder moet petite meisjes voorkomen dat het dragen, want het kan de neiging om ze te laten kijken te klein in een menigte. Enkellange boer rokken zijn meestal gemaakt van katoen voile en zien er het beste wanneer samen met een tank top en sandalen. Echter, ontwerpers in toenemende mate gaan voor zachtere vloeiende stoffen zoals zijde chiffon en organza voor een lichte, sierlijke, zelfs etherisch effect.

Achteraf gezien, de lange rok is een vaste stijl, maar als je wilt om te stemmen op uw persoonlijkheid past zijn er verschillende interessante opties men kan experimenteren. Waarom niet gaan voor een dier print van een soort? Slangenhuid en luipaard zijn lange-time favorieten. Of misschien een diepe, bont zoom voor een vleugje funk. Of een enorme witte rok royaal bespat met kristallen … de mogelijkheden zijn eindeloos

LEAVE A REPLY

loading
×