decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Fitness is gemakkelijk haalbaar

U kunt uw fitness-doelen te bereiken! Al duurt het is een beetje motivatie gemengd met een beetje gezond verstand. Er zijn stappen die u kunt nemen om te helpen kick start uw motivatie en ik zou ze graag met u bespreken.

The Buddy System:

De immer populaire buddy-systeem. Ik weet wat je denkt, waarom zou ik willen iemand mee te nemen om naar te kijken me worstelen? De kans is groot dat ze hebben dezelfde doelen als je, en wat is beter om gemotiveerd te zijn dan een vriend of familielid die precies hetzelfde wil voor zichzelf en u te houden. Er is niemand in uw leven momenteel (ik veronderstel), dat zou willen dat je 200 pond te krijgen en een extreem luie levensstijl. Ze willen dat je om gezond te blijven, zodat u kunt een lang leven samen met hen! Geloof me als ik zeg, ik ben de eerste om toe te geven dat het moeilijk is om door te gaan naar de sportschool, maar als het met iemand die ik ken en terwijl ik daar maakt het hele proces zo veel makkelijker kunnen praten.

c700x420

consistentie:

Nadat u uw routine naar beneden en je gaat naar de sportschool constant, kan je niet laten die vlam uitsterven. Je moet consequent te blijven of anders al het harde werk dat u hebt gezet in tot op dit punt zal moeten allemaal een verspilling geweest. Je hebt een dieet begonnen? Geweldig! Nu blijven op, of je elk gewicht dat je terug hebt verloren sneller dan je nam om het te werpen af te krijgen. Je hebt eindelijk een persoonlijk record voor een fitness-doel bereikt? Geweldig! Nu blijven pushen jezelf harder, langs de plafonds en op grotere en betere doelen. Zorg ervoor dat ze haalbaar zijn, een ding dat helpt bij consistentie is de mogelijkheid om in staat zijn om een doel heb je een reeks voor zich te voltooien.

Overzicht :

Het is zeker niet gemakkelijk proberen om een fitness-doel te bereiken, maar het is nooit te laat om te proberen. Je zult nooit weten, is het misschien iets wat je wilt en / of liefde en het zal je leven voor altijd en ten goede te veranderen. Laat je niet te reizen naar beneden het pad van een luie levensstijl, voor je het weet dat je nooit meer terug willen komen. Uit ervaring, een gezonde levensstijl leidt tot een gezonde geest en lichaam. Sinds ik veranderd hoe ik leefde, het aantal keren dat ik ziek in een jaar 0 tot niets en ik kan accrediteren dat al aan mijn gezonde levensstijl.

LEAVE A REPLY

loading
×