decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Een overzicht van menselijk haar pruiken

Pruiken gemaakt van menselijk haar zijn een populaire trend onder zowel mannen als vrouwen. Hoewel ze zijn bijzonder populair bij de Afro-Amerikaanse gemeenschap, worden ze ook gebruikt door mensen van verschillende culturen. De meerderheid van de soorten op de markt beschikbaar komen uit Aziatische landen, zoals China, India en Maleisië, waar de pruik industrie floreert. Enkele van de populaire types van mensenhaar pruiken zijn de Afro-Amerikaanse pruiken, krullend pruiken, kant voor, hair extensions en mannen haarstukjes.

Op de markt kunt u menselijk haar pruiken die worden geïmporteerd uit landen in de regio Azië te vinden. Deze haarstukjes, die vaak in schoonheid winkels worden toegepast, zijn relatief duur. De eerste stap is om het haar van een vrouw tegen haar hoofd vlecht in een spiraal patroon. Vervolgens worden de stukken van haar worden genaaid in de vlecht. Deze pruiken staan bekend als “weefsels”, aangezien ze geweven het echt haar.

wig
Vind meer pruiken op http://www.wigsland.nl/pruiken-voor-vrouwen_c555

Degenen die kiezen voor dit soort pruik zijn mensen die hebben een harde tijd de groei van hun haar. Bijvoorbeeld, Afrikaanse haren zodanig haartype, die meestal grof, droog en ook krullend, met strengen breken als ze groeien. Het is gemakkelijker om stijl of veranderen menselijk haar pruiken wanneer de gebruiker wil een ander uiterlijk. In aanvulling op deze, kunnen Aziatische en Europees haar omgaan met herhaling wassen, styling en borstelen.

Mensen die full-cap dekking moeten gaan voor kant voor pruiken. Het haar, dat is bevestigd aan een monofilament materiaal, maakt de hoofdhuid van de gebruiker zichtbaar blijft, waardoor een natuurlijke uitstraling. De zachte kap past in de hoofdhuid. Voorpruiken kunnen rechte, golvend of krullend zijn, gebaseerd op het type haar en de tijdelijke of permanente styling oplossingen zijn gebruikt.

In plaats van een volledige pruik, kunnen mensen kiezen voor hair extensions. Dit zijn kleine clusters van menselijk of synthetisch haar die gelijmd in de hoofdhuid van een persoon of geknipt aan de natuurlijke haar naast de hoofdhuid. Zij stellen het haar of langer of voller uitzien en ze kunnen hun uiterlijk behouden totdat zij worden verwijderd of gesneden door een professional. Bovendien kunnen uitbreidingen worden gemengd in natuurlijk haar, en kan zelfs een strook tijdelijk kleur toe te voegen aan een wilde look te creëren.

Sommige mannen, vooral degenen die zijn kaal, graag pruiken gemaakt van menselijk haar gebruiken. Mannen met dik haar zijn aantrekkelijk voor veel vrouwen, en ze zijn meestal benijd door andere mannen. De pruiken die mannen dragen worden vaak genoemd haarstukjes en pruiken. Deze synthetische of menselijk haar pruiken kan worden bevestigd op de hoofdhuid door middel van lijm of tape, en worden alleen gebruikt in het openbaar.

LEAVE A REPLY

loading
×