decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

Een gids voor de Pandora sieraden collecties

Je weet al over mooie Pandora bedelarmbanden, weet ik zeker. Ze zijn die prachtige zelf ontworpen bedelarmbanden van de Pandora Jewelry Company die zo populair zijn. Ik vraag me af als je weet dat Pandora maakt ook andere lijnen van sieraden, allemaal even hoge kwaliteit en net zo mooi als hun charme armbanden. We zijn allemaal verschillend en mooi op onze eigen manier, en Pandora sieraden helpt vrouwen de dingen die ze liefhebben en wie ze zijn uit te drukken. De verschillende lijnen in de collectie van Pandora’s zijn allemaal ontworpen om u te helpen de wereld te vertellen, “dit is wie ik ben” in uw eigen speciale manier. Ik heb een kleine gids samengesteld recht hier om de Pandora mogelijkheden die je zou willen verkennen.

pandora-moments

De collectie van Pandora bedels in 14k goud en sterling zilver, evenals Murano glas is bekend als de collectie Moments. Deze bedels zijn er in allerlei kleuren en vormen, en ze zijn ontworpen om te coördineren met de speciaal gemaakte gouden of zilveren Pandora armbanden. Elke armband heeft verdelers met ribbels of draden, op hen. De kralen hebben ook diezelfde ruggen, en zal draaien op de secties. Op die manier de charmes net verblijf waar u zich te laten en niet te bewegen en uiteindelijk gebundeld ten behoeve van aan de ene kant.

LovePods zijn gemaakt in de vorm van kleine “pods”, elk rond een klein edelsteen, zoals een diamant Amethyst of spinel. De pepers zijn verbonden in een reeks in enkele stukken zowel ringen en oor creëren. Alle stukken zijn 18K goud, hetzij in wit goud of geel goud.

Compose is mooie lijn van de oorbellen die verwisselbaar dankzij hun twee-delige ontwerp zijn Pandora’s: een gebogen haak-type oorbel en diverse oorbel charmes. Alle zijn ontworpen in goud of zilver, sommige met een combinatie van beide. Veel verschillende edelstenen zijn opgenomen in deze collectie, zoals amazoniet, roze saffier, en gekleurde zoetwaterparels.

De collectie Stories is een prachtige lijn van oorbellen, ringen en kettingen die allemaal zijn gemaakt van 14 karaat goud, 925 sterling zilver, of een beetje van beide. De stukken coördineren heel goed met elkaar en ook met Pandora bedelarmbanden. Edelstenen vertegenwoordigd in deze lijn zijn onder andere Rhodolite, onyx, zoetwater parel, en amethist, om er maar een paar te noemen.

Liquid Silver is een prachtig gedaan collectie van sterling zilver, dat is gepolijst tot een hoge glans. U zult vele stijlen van ringen en armbanden en oorbellen, allemaal met een zeer eigentijdse flair.

Alle Pandora sieraden is gemaakt met alleen de allerbeste materialen en hoogwaardige techniek en design. Het resultaat is een prachtige collectie van sieraden die u kunt coördineren met elkaar en met al uw andere stukken. De beroemde Pandora bedelarmband is niet de enige soort van Pandora sieraden die je moet dragen, dat is zeker!

LEAVE A REPLY

loading
×