decoration decoration decoration
decoration
leaf leaf leaf leaf leaf
decoration decoration

De zomerjurk – kleding en mode voor vrouwen

Een van de beste dingen over de zomer is dat het weer warmer, het strand is meer uitnodigend en vooral de zomer jurken een welkome terugkeer uit de diepten van de kast.

De eenvoudige zomerjurk moet een hoofdbestanddeel van de garderobe van elke vrouw zijn. Women’s fashion heeft heel wat geĆ«volueerd in de afgelopen vijftig jaar, en het beste te voorschijn kwam uit dat meer vrijheid modieus en comfortabel te zijn op hetzelfde moment. Dat is een soort van een contradictio in terminis van wat de norm voor zo vele jaren is geweest. Mode en comfort zijn zelden gebruikt in dezelfde zin. Je hoeft alleen maar te kijken naar de modeshows in Milaan om een aantal van de outfits zien en het is duidelijk te zien dat comfort is niet zo hoog op de prioriteitenlijst.

print dress SL0094

Lillian Pulitzer Rousseau maakte de jurk populair in de jaren ’60 en sindsdien is het principe hetzelfde is geweest. Het enige verschil is nu dat de materialen enigszins veranderd en de kleuren en ontwerpen levendiger geworden. Zij in tegenstelling tot de kleding van de meeste vrouwen kan gedragen worden met vrijwel elk type schoeisel, maar ze zijn het meest geschikt om een mooie sandaal of een paar teenslippers. Het is heel gemakkelijk om met accessoires als er geen behoefte te extravagant te zijn, maar houd het simpel. Het is waarschijnlijk de meest veelzijdige kledingstuk kan een vrouw in haar arsenaal.

Er is een paar regels die ik geloof zomerjurkjes moeten zich houden aan, ze moeten mouwloze zijn en niet te kort zijn. In principe moeten ze comfortabel zonder dat het te seksueel. Het hele idee van de zomerjurk is vrijheid, de drager moet vrij om rond met gemak te bewegen zonder de noodzaak om voor altijd de jurk naar beneden te trekken of hun bewegingen te beperken en niet te veel onthullen voelen. Dat zou het hele doel van het stuk te verslaan! Ook de noodzaak om mouwloze zijn, is voor de drager om ‘wat huid pronken’, maar in een smaakvolle manier.

Elk jaar modeontwerpers komen met veel ontwerpen, en deze ontwerpen deze dagen zijn zo veel meer betaalbaar dan vroeger het geval was. Voorbij zijn de dagen dat je moest om andere dingen te offeren om te kunnen leuke outfits veroorloven. Nu is het mogelijk om veroorloven om een aantal leuke stukken te kopen zonder dat de begroting. Dus ga naar buiten en krijg je een, zo niet een paar en geniet van onze geweldige zomer in comfort.

LEAVE A REPLY

loading
×